Édesen - mézesen

Édesen - mézesen

Mézzel készült termékek nátha ellen

2016. december 31. - hedera77

akacosut_2.jpgGyakran a tél a megfázásról és a nátha elleni küzdelemről szól. Ilyenkor fejfájás, köhögés, torokfájás, láz és egyéb tünetek teszik tönkre a mindennapjainkat. Azonban nem kell így teljenek a téli ünnepek. Egy kis odafigyeléssel, és hatékony természetes szerekkel megakadályozhatjuk, vagy könnyen leküzdhetjük a betegséget. A méz az egyik legalapvetőbb összetevője a nátha elleni szereknek.

A vény nélkül kapható gyógyszerek is sok esetben tartalmaznak mézet. De nem kell rögtön a gyógyszertárba rohanni, ha észrevesszük a tüneteket. A piacon is beszerezhetjük a csodaszerek alkotóelemeit. Igen hatásos elixír nátha ellen a méz, foghagyma és citrom kombinációja. Ezek a termékek rengeteg antioxidánst, vitamint és egyéb fontos összetevőt tartalmaznak, amelyek erősítik az immunrendszerünket és ezáltal védenek a betegségek ellen.

Méz kiváló köhögéscsillapítóként is ismert, valamint a torokfájást is hatékonyan megszünteti. A fokhagyma pedig antibiotikus hatással rendelkezik. A citromról nem kell külön beszélni, hiszen mindenki tudja, hogy az egyik legjobb C-vitaminforrás a téli hónapokban. Ebből a három összetevőből kiváló immunerősítőt készíthetünk. Nagy előnye a méznek és a citromlének, hogy megszünteti a fokhagyma jellegzetes ízét és illatát, így azok is bátran fogyaszthatják, akik önmagában nem tudnák megenni.

Ezt még egyéb hatóanyagokkal is lehet gazdagítani. Ma már gyömbérhez is könnyen hozzá lehet jutni a bevásárlóközpontokban, és az is igen hatásos a nátha ellen. Védekezzünk természetes módszerekkel a betegségek ellen, hogy vidáman teljenek a téli ünnepek.

süti beállítások módosítása